Werk gezocht? Meld je gratis aan voor onze werkalert en ontvang de beste projecten met mooi timmerwerk direct in je mailbox.Of bel 088-6908888 Aanmelden werkalert
Onze beloftes
  • Mooi werk
  • Snelle betaling
  • Transparante werkwijze
Timmerlieden nodig? Plaats dan hier uw aanvraag voor uw bouwproject. U ontvangt vrijblijvend een aanbod van beschikbare vaklieden. Of bel 088-6908888 Online aanvraag
Onze beloftes
  • Gescreende ZZP'ers
  • Transparante werkwijze
  • Fiscaal veilig

Zoek je werk als ZZP timmerman in de bouw? Linked Bouw heeft meer dan 20 jaar ervaring met ZZP bemiddeling in de bouw!

Schrijf je nu in of meld je aan voor onze werkalert, dit is beide gratis en vrijblijvend. 

Je kunt voor korte of lange tijd gebruik maken van onze diensten. Zo kun je je eigen klussen afwisselen met werk dat wij voor je regelen. Precies zoals jij dat wilt als zelfstandig ondernemer.

Wij regelen:

  • (Timmer)werk dat bij je past;
  • Betaling binnen 6 dagen;
  • Administratieve afhandeling van je uren en facturen;
  • Een getekende modelovereenkomst met je klant zodat je zo min mogelijk fiscaal risico loopt.


Wij doen dit op een open en eerlijke manier, bij betrouwbare opdrachtgevers, voor een redelijke vergoeding.

Gratis inschrijven

Je kunt je gratis bij ons inschrijven. Je gegevens worden dan na een korte intake bij ons opgenomen. Vervolgens wordt je vrijblijvend benaderd wanneer we geschikt werk hebben.

>> SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN

Werkalert

Wil je je nog niet inschrijven maar wel op de hoogte blijven van onze lopende en komende projecten? Meld je dan aan voor onze werkalert. Je krijgt dan periodiek een mail met informatie over onze projecten.

>> AANMELDEN WERKALERT

Linked Bouw heeft volop vacatures in de bouw voor vaklieden (timmerlieden en metselaars) en hulpkrachten die voor een eerlijk loon en arbeidsvoorwaarden aan de slag willen!

Afwisselend werk

Wanneer je als vakman of hulpkracht via ons aan de slag gaat sta je bij ons op de loonlijst. Je wordt vervolgens geplaatst bij verschillende opdrachtgevers. Dit vereist een flexibele instelling, maar geeft ook afwisseling en uitdagend werk!

Eerlijk samenwerken

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Daar houden we van bij Linked Bouw. Wij zijn open en eerlijk over wat je van ons kunt verwachten. Dus geen verrassingen als je op de bouw komt, heldere afspraken en duidelijke contracten.

Wekelijkse betaling

Wanneer jij je prestatie levert en de uitvoerder tekent hiervoor, dan wil je op tijd je geld hebben. Wij verlonen je wekelijks aan de hand van je gewerkte uren.

Verloning volgens CAO

Linked Bouw volgt de NBBU CAO en past daarbij het bouwconvenant toe. Dit betekent dat je als vakman recht hebt op zaken als ATV, seniorendagen, reisuren en andere belangrijke punten uit de Bouw CAO. Onder voorwaarden kun je ook je Bouw pensioen voortzetten.

Inschrijven

Ben je ZZP'er? Schrijf je dan via ons ZZP aanmeldformulier in >>>

Met ingang van 1 mei 2016 is de VAR komen te vervallen. Vanaf die datum kunnen opdrachtgevers en opdrachtnemers zekerheid krijgen over hun relatie door gebruik te maken van een Modelovereenkomst. Linked Bouw zorgt bij iedere bemiddeling van een ZZP'er voor een correcte modelovereenkomst.

Je kunt hier meer lezen over de modelovereenkomsten >>>


>> Zoek je werk als ZZP'er in de bouw? Schrijf je dan vrijblijvend bij ons in

Ben je nog geen ZZP'er? Wil je graag ZZP'er worden in de bouw? In de huidige bouwmarkt zijn er veel kansen voor zelfstandig ondernemers in de bouw. Veel bouwbedrijven zijn (noodgedwongen) gekrompen in de crisis en veel vaklieden zijn in andere branches aan de slag gegaan.

Juist daarom is er nu en zeker in de toekomst behoefte aan zelfstandige vaklieden. Als ZZP'er bepaal je zelf wat voor werk je doet, tegen welke voorwaarden en wat je bijvoorbeeld met je pensioen en andere secundaire arbeidsvoorwaarden doet. Dit geeft meer vrijheid dan in loondienst, maar je moet je wel goed orienteren voordat je de stap zet om zelfstandige te worden.

ZZP'er worden: alle informatie
Op de website van ZZP'erworden vind je alle informatie voor startende ZZP'ers. Hoe zit het met de Modelovereenkomst, met welke belastingzaken moet je rekening houden, hoe doe je je administratie, hoe verkoop je jezelf etc.

Boekhouding voor ZZP'ers
Onze partner Linked Boekhouding is de partner voor ZZP'ers in de bouw. Zij kennen de branche, doen je volledige administratie en helpen je op weg om ZZP'er te worden. En dat alles tegen gunstige tarieven! Lees hier meer over de boekhouder voor de ZZP'er!

Financiering
In de bouw moet je helaas wel eens vaak op je geld wachten. Onze partner The Factor Company kan je factuur overnemen en jou binnen 24 uur betalen! Zij zijn gespecialiseerd in factoring voor ZZP'ers in de bouw.

Werk in de bouw
Schrijf je vrijblijvend bij ons in als je werk zoekt wanneer je als ZZP'er bent gestart. Zorg wel dat je je papierhandel in orde is en dat je een aantal referenties hebt.

Met ingang van 1 mei 2016 is de VAR komen te vervallen. Vanaf die datum kunnen opdrachtgevers en opdrachtnemers zekerheid krijgen over hun relatie door gebruik te maken van een Modelovereenkomst. Linked Bouw zorgt bij iedere bemiddeling van een ZZP'er voor een correcte modelovereenkomst.

Je kunt hier meer lezen over de modelovereenkomsten >>>


>> Zoek je werk als ZZP'er in de bouw? Schrijf je dan vrijblijvend bij ons in

Contact

Linked Bouw BV
Daviottenweg 40 (De Koffiebrandery)
5222 BH Den Bosch
t 088-6908888

e contact@linkedbouw.nl
www.linkedbouw.nl

KVK 59485728

Koffiebrandery, Den Bosch

adres linked bouw daviottenweg den bosch