Linked Bouw heeft volop vacatures in de bouw voor vaklieden (timmerlieden en metselaars) en hulpkrachten die voor een eerlijk loon en arbeidsvoorwaarden aan de slag willen!

Afwisselend werk

Wanneer je als vakman of hulpkracht via ons aan de slag gaat sta je bij ons op de loonlijst. Je wordt vervolgens geplaatst bij verschillende opdrachtgevers. Dit vereist een flexibele instelling, maar geeft ook afwisseling en uitdagend werk!

Eerlijk samenwerken

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Daar houden we van bij Linked Bouw. Wij zijn open en eerlijk over wat je van ons kunt verwachten. Dus geen verrassingen als je op de bouw komt, heldere afspraken en duidelijke contracten.

Wekelijkse betaling

Wanneer jij je prestatie levert en de uitvoerder tekent hiervoor, dan wil je op tijd je geld hebben. Wij verlonen je wekelijks aan de hand van je gewerkte uren.

Verloning volgens CAO

Linked Bouw volgt de NBBU CAO en past daarbij het bouwconvenant toe. Dit betekent dat je als vakman recht hebt op zaken als ATV, seniorendagen, reisuren en andere belangrijke punten uit de Bouw CAO. Onder voorwaarden kun je ook je Bouw pensioen voortzetten.

Inschrijven

Ben je ZZP'er? Schrijf je dan via ons ZZP aanmeldformulier in >>>